Äntligen seger för Hultsfred mot Lojal

Det blev fyra förluster i rad för Hultsfred i division 5 Småland nordöstra herr i fotboll.

SK Lojal förlorade mot Hultsfreds FK

Fotboll2024-09-28 18:46

Men borta mot Lojal kom det efterlängtade trendbrottet. Matchen på Ekensved slutade 2-5 (0-4).

Hultsfred gjorde första målet. Eric Schultz gjorde målet, redan i tolfte minuten.

Laget gjorde också 0-2 i 33:e minuten, genom Yassin Jalil Kader.

Hultsfred ökade också ledningen till 0-3 i 39:e minuten, när Filip Fungmark fick träff.

Hultsfred ökade ledningen på nytt, till 0-4, bara sex minuter senare återigen genom Yassin Jalil Kader. I 55:e minuten nätade Ilhan Pepeljak, och reducerade åt Lojal.

I den 72:a minuten fick Hultsfred Rigon Thaqi utvisad.

Lojal reducerade igen i 80:e minuten genom Kastriot Jashari.

Lojal åkte på en utvisning I den 81:a minuten när Vladimir Radak fick lämna planen.

2-5-målet kom med tre minuter kvar att spela, när Yassin Jalil Kader slog till och gjorde mål som med målet fullbordade sitt hattrick.

Yassin Jalil Kader gjorde tre mål för Hultsfred.

Lojal har två vinster och tre förluster och 12-16 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Hultsfred har en vinst och fyra förluster och 6-13 i målskillnad.

Med en omgång kvar är Lojal på nionde plats i tabellen, medan Hultsfred är på tionde plats.

I nästa match möter Lojal HM IS borta och Hultsfred möter Södra Vi hemma. Båda matcherna spelas söndag 6 oktober 13.00.