Arvid Borell tvåmålsskytt när Hägerstad vann

Hägerstad vann mötet med Västra Husby hemma med 4-0 (1-0) på lördagen i division 5 Östergötland mellersta herr i fotboll.

Hägerstads IF vann mot Västra Husby IF

Fotboll2024-05-25 14:39

Hägerstads tränare Jesper Wahlström kommenterade matchen:

- Vi kontrollerade matchen och segern kunde i ärlighetens namn blivit större. Bra inställning och hårt slit låg bakom segern. Extraplus till 2-målskytten Arvid Borell.

Matchen var mållös till Hägerstad tog ledningen i 35:e minuten, genom Robert Åström. Med en dryg halvtimme kvar att spela fick Arvid Borell träff och ökade ledningen för Hägerstad.

3-0-målet kom i slutminuterna, med fyra minuter kvar att spela, när Arvid Borell återigen slog till och gjorde mål.

I 87:e minuten gjorde Jakob Engström också 4-0. Det fastställde slutresultatet till 4-0.

I tabellen innebär det här att Västra Husby nu ligger på åttonde plats. Hägerstad är på nionde plats.

Nästa motstånd för Hägerstad är Östra Ryd. Lagen möts lördag 1 juni 11.00 på Aspängen IP.