Arvid Westerling fixade segern för Horn/Hycklinge

Det blev ett riktigt målfyrverkeri för Horn/Hycklinges Arvid Westerling i matchen mellan Gamleby FF och Horn/Hycklinge i division 6 Vimmerby herr i fotboll.

Gamleby FF förlorade mot Horn/Hycklinge

Gamleby FF förlorade mot Horn/Hycklinge

Foto: Montage

Fotboll2024-06-27 21:21

Arvid Westerling stod för hela fyra mål i matchen som Horn/Hycklinge vann på bortaplan med 6-1 (3-1).

Övriga mål för bortalaget gjordes av Marcus Oskarsson Johansson och Pontus Stahlin, enda målskytt för Gamleby FF blev Andreas Rosell.

- Idag klaffade allt, vi hade bra bolltempo, bra rörelse och spelade bollen till varandra från backlinje ända upp till offensiven och hittar fina kombinationer. Vi bjuder på deras mål annars har de ingenting! Hela laget ska ha beröm för dagens insats, Arvid sticker ut lite extra idag med sina 4 fina mål. Arvid var helt fantastisk idag, när han sätter fart med bollen finns det ingen i den här serien som kan ta den ifrån honom, kommenterade Horn/Hycklinges spelande tränare Marcus Johansson.

Gamleby FF har fem förluster och 3-28 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Horn/Hycklinge har två vinster, en oavgjord och två förluster och 14-10 i målskillnad.

För Horn/Hycklinge gör resultatet att man nu ligger på tredje plats i tabellen, medan Gamleby FF är på tionde och sista plats.

Nästa motstånd för Horn/Hycklinge är Gunnebo. Lagen möts tisdag 13 augusti 18.45 på Stångåvallen.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!