Arvid Westerling räddade poäng i 89:e minuten mot Örbäcken

Det såg ut att bli förlust för Horn/Hycklinge mot Örbäcken på tisdagen i division 6 Vimmerby herr i fotboll på Stångåvallen.

Horn/Hycklinge spelade lika mot FC Örbäcken

Fotboll2024-06-18 20:53

Bortalaget ledde med 3-4 i slutet av matchen. Men i 89:e minuten slog Arvid Westerling till och gjorde 4-4 och räddade en poäng för Horn/Hycklinge.

Örbäcken hade ledningen i halvtid med 4-1, men i andra halvlek kom Horn/Hycklinge mer in i matchen, och fixade till slut ett oavgjort resultat.

Örbäcken startade matchen piggt och tog ledningen direkt i början av matchen. Efter bara två minuter slog Ayman Hadrous till.

Örbäcken ökade ledningen till 0-2 i 20:e minuten, när Jakob Ekruth Strand slog till.

I 36:e minuten slog Samuel Lindell till, och reducerade åt Horn/Hycklinge.

Örbäcken gjorde 1-3 i 38:e minuten, genom Mergim Guraziu.

Örbäcken ökade ledningen på nytt, till 1-4, bara fem minuter senare återigen genom Mergim Guraziu. I 55:e minuten slog Juan Felix Echaiz Chang till, och reducerade åt Horn/Hycklinge.

Horn/Hycklinge reducerade igen i 60:e minuten genom Samuel Lindell.

Kvitteringen kom i slutminuterna, med en minut kvar att spela, när Arvid Westerling slog till och gjorde mål för Horn/Hycklinge. 4-4-målet blev matchens sista.

Det här var Horn/Hycklinges andra oavgjorda match den här säsongen.

Det här betyder att Örbäcken ligger på sjätte plats i tabellen, och Horn/Hycklinge är på fjärde plats.

Nästa motstånd för Horn/Hycklinge är Gamleby FF. Lagen möts torsdag 27 juni 17.00.