Asllani och Sverige utslagna

Semifinal. Där tog det stopp för F19-landslaget i årets EM-slutspel. Italien blev flera klasser för svåra och matchen slutade hela 0-4 (0-1). Kosovare Asllani spelade från start, men hade svårt att få igång spelet. Kosovare Asllani fick på nytt chansen från start, men det hjälpte inte. Sverige var egentligen aldrig nära att rubba Italien i EM-semifinalen.

Hit men inte längre. Det tog tvärstopp för Kosovare Asllani och Sverige mot Italien. Siffrorna skrevs till 0-4.

Fotboll2008-07-17 06:23

Kort innan halvtidsvilan var det Italien som gjorde det viktiga första målet. Anfallaren Pamela Gueli tog sig enkelt förbi försvaret och kunde nicka in bollen över den svenska målvakten.
Uppförsbacken blev allt värre då Cristina Bonometti satte 2-0 blott tio minuter in i andra halvlek.
Sverige försökte, men fick aldrig grepp om de rörliga italienskorna. Istället för reducering kom spikn i kistan, 4-0, med kvarten kvar.
Kosovare Asllani spelade 75 minuter för Sverige, men hade, precis som resten av laget, förtvivlat svårt att oroa Italien.
Det blev en delad tredjeplats för F19-landslaget, då någon bronsmatch inte spelas.