Åtvidaberg har statistiken pĂ„ sin sida

Ingen Daniel Hallingström, ingen Pontus Karlsson och ingen Prince Eboagwu. Det Ă€r ett sargat Åtvidaberg som tar sig an Örebro SK i kvĂ€llens allsvenska premiĂ€r. - Vi mĂ„ste koncentrera oss pĂ„ vĂ„rt eget spel. Vi mĂ„ste bjuda till och kan inte bara försvara oss, sĂ€ger Daniel Wiklund, trĂ€nare i Åtvidaberg inför kvĂ€llens match.

Foto:

Fotboll2010-03-15 07:34


Drygt 10 032 dagars vĂ€ntan Ă€r över. I kvĂ€ll Ă€r det Ă„terigen dags för Åtvidabergs FF att kliva ut pĂ„ en allsvensk fotbollsmatta. Men förutsĂ€ttningarna kunde ha varit bĂ€ttre. Insatserna i trĂ€ningsmatcherna har varit skrala, dessutom försĂ€songen har varit rekordkort och inte bjudit pĂ„ optimala trĂ€ningsförhĂ„llanden.
- Visst vill vi ha mer tid men vi har fĂ„tt den tid vi behöver, menar ÅFF-trĂ€naren Daniel Wiklund, som har drabbats av tre sena Ă„terbud till kvĂ€llens match.

Magsjuka
Daniel Hallingström och Pontus Karlsson har drabbats av magsjuka under helgen, medan det för Prince Eboagwus del Àr sÄ att han inte Àr spelklar. MÀrkligt kan tyckas eftersom övergÄngen blev klar för flera mÄnader sedan.
- Vi har fÀrdigförhandlat med den vietnamesiska klubben Dong Tam Long An sedan lÀnge men övergÄngen mÄste ocksÄ genomföras i ett datasystem (TMS), berÀttar sportchefen Mats Karlsson.

SĂ„ jobbar vi med nyheter  LĂ€s mer hĂ€r!
LĂ€s mer om