Åtvidaberg har statistiken på sin sida

Ingen Daniel Hallingström, ingen Pontus Karlsson och ingen Prince Eboagwu. Det är ett sargat Åtvidaberg som tar sig an Örebro SK i kvällens allsvenska premiär. - Vi måste koncentrera oss på vårt eget spel. Vi måste bjuda till och kan inte bara försvara oss, säger Daniel Wiklund, tränare i Åtvidaberg inför kvällens match.

Foto:

Fotboll2010-03-15 07:34


Drygt 10 032 dagars väntan är över. I kväll är det återigen dags för Åtvidabergs FF att kliva ut på en allsvensk fotbollsmatta. Men förutsättningarna kunde ha varit bättre. Insatserna i träningsmatcherna har varit skrala, dessutom försäsongen har varit rekordkort och inte bjudit på optimala träningsförhållanden.
- Visst vill vi ha mer tid men vi har fått den tid vi behöver, menar ÅFF-tränaren Daniel Wiklund, som har drabbats av tre sena återbud till kvällens match.

Magsjuka
Daniel Hallingström och Pontus Karlsson har drabbats av magsjuka under helgen, medan det för Prince Eboagwus del är så att han inte är spelklar. Märkligt kan tyckas eftersom övergången blev klar för flera månader sedan.
- Vi har färdigförhandlat med den vietnamesiska klubben Dong Tam Long An sedan länge men övergången måste också genomföras i ett datasystem (TMS), berättar sportchefen Mats Karlsson.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!