Avbräck för Gullringen

Efter bara ett drygt halvår i Gullringens GoIF väljer anfallaren Fredrik Nilsson att lämna klubben och går istället tillbaka till Djursdala SK. A-laget får även klara sig utan nyckelspelaren David Johansson, som väljer att ta timeout på obestämd tid.

Fredrik Nilsson lämnar Gullringen och går tillbaka till Djursdala SK och David Johansson tar timeout av personliga skäl.

Fredrik Nilsson lämnar Gullringen och går tillbaka till Djursdala SK och David Johansson tar timeout av personliga skäl.

Foto:

Fotboll2010-04-29 06:29


- Det är synd då det handlar om bra personer, både på och utanför planen. Men det är bara att respektera deras beslut, säger tränaren Niklas Johansson.
Av personliga skäl tar förre kaptenen David Johansson timeout, men det kan eventuellt bli spel i Gullringens United framöver.
Vem ska ersätta honom?
- Johan Hermansson passar mycket bra som mittback. Han är följsam och klok och gjorde det bra mot Östria. Senast spelade Björn Stridh och var näst intill prickfri. Jag är inte orolig för mittbackspositionen, vi har flera bra alternativ, menar Niklas Johansson, som överlag tycker att försvarsspelet är på en annan, bättre, nivå i år.
- Det känns lugnare och stabilare bakåt - och Thomas Svensson har inlett mycket bra i målet.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!