AVSLÖJAR: Han har ångrat sig – går tillbaka till VIF

Division tre lockade för talangen i Vimmerby IF. Sagt och gjort. För en tid sedan blev Joakim Storm klar för Västerviks FF. Nu har han ångrat sig: "Det har inget med VFF att göra, utan det är mitt personliga beslut".

Anfallaren har ångrat sig och återvänder till Vimmerby IF.

Anfallaren har ångrat sig och återvänder till Vimmerby IF.

Foto: Michael Nordin

Fotboll2021-02-09 17:29

Joakim Storm var under den gångna säsongen ordinarie i division 4 och gjorde en bra säsong. Så bra att Västerviks FF blev intresserat av forwarden. Intresset vare ömsesidigt och 19-åringen valde att byta klubb och division. 

Nu vänder han tillbaka till moderklubben. 

– Jag har tränat med Västervik i snart två veckor. Jag har inget emot klubben eller gruppen, utan har fått ett bra välkomnande. Men jag känner mig inte redo nu, säger Joakim Storm och fortsätter:

– Västervik är införstådda med mitt beslut och innan jag gjorde klart med dem så var jag och klubbarna överens om att jag kunde gå tillbaka till Vimmerby om det inte kändes helt rätt för mig. Nu blir det så.

I måndags var Joakim Storm tillbaka i träning med VIF och nu blir det istället spel och satsning i Vimmerby.  

Så här säger tränaren Johan Karlsson Törndahl:

– Det är glädjande att Jocke är tillbaka hos oss. Han har tillhört Vimmerby IF hela sitt fotbollsliv och har växt i VIF. 

Vad betyder det för er?

– Det ger fler möjligheter och med tanke på de spelare vi har värvat in så blir det ökad konkurrens. Jocke kan lika gärna spela som nia som på en kant. 

 – Förra året visade han vilken duktig spelare han är och blev mycket bättre felvänd. Att han var riktigt bra rättvänd visste jag innan. Med Joakim vet man att man alltid får en bra arbetsinsats. Sedan finns det detaljer att slipa på.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!