Betyg: De spelarna var bäst i Gullringen

Gullringen hade ledningen med 2–0, men släppte in fyra raka mål i den andra halvleken och föll med 4–2 mot Myresjö/Vetlanda. Här är våra betyg efter matchen på Gullemon.

Fotboll2020-09-11 21:41

Tre stjärnor: Ted Åström Åberg. Sett över 90 minuter tycker vi att Åström Åberg var lagets bästa spelare. Han och Rasmus Bexell bildade ett intressant anfallsspar, som gästerna hade svårt att hantera i den första halvleken. 27-åringen jobbade stenhårt hela tiden och var nära att bli målskytt ett par gånger. Bäst minns vi hans nick i ribban, i mitten av den andra halvleken.

Två stjärnor: Rasmus Bexell. Fick chansen från start igen – och gjorde en bra match. Mycket av Gullringens anfallsspel kretsade kring Bexell som kombinerade sitt starka huvudspel med smarta passningar i speluppbyggnaden.

En stjärna: Haris Dreco. Inledde strålande på det centrala mittfältet och var Gullringens bästa spelare i den första halvleken. Vass både defensivt och offensivt. Slog frisparken som ledde fram till Rasmus Bexells 2–0-mål. Liksom hela laget tappade Dreco fart efter paus, när Myresjö/Vetlanda fick bättre grepp om mittfältet.