Betyg: De var bÀst i Gullringens premiÀrseger

Gullringen tog en bekvĂ€m premiĂ€rseger mot IFK VĂ€stervik. Matchen slutade 4–0, efter mĂ„l av Erik StĂ„hlgren, Rasmus Bexell, Ted Åström Åberg och Melker Johansson. HĂ€r Ă€r spelarna som var bĂ€st, enligt oss.

Gullringen vann med 4–0.

Fotboll2020-06-17 20:51

Tre stjĂ€rnor: Ted Åström Åberg

JodĂ„. PrestigevĂ€rvningen frĂ„n Tuna levererade direkt – i sin nya roll som högermittfĂ€ltare. Han spelade fram till Erik StĂ„hlgrens 1–0-mĂ„l och gjorde sjĂ€lv 3–0 i den andra halvleken. Det var ett mĂ„l som definitivt avgjorde matchen. Utöver sina poĂ€ng var Åström Åberg ett stĂ€ndigt hot för hemmalaget med sin speed.

TvÄ stjÀrnor: Alexander Svartz

Gullringens lagkapten gjorde en bra match. Precis som vanligt. Svartz och hans mittbackskollega Ola Lindblom hade stenkoll pĂ„ VĂ€sterviks anfallsförsök under i stort sett hela matchen. Offensivt slog kaptenen flera fina lĂ„ngbollar, bland annat lĂ„g han bakom ledningsmĂ„let.

En stjÀrna: Rasmus Bexell

Bexell började pĂ„ bĂ€nken, men fick mycket speltid och gjorde en stark insats. Det belönas med en stjĂ€rna. Han nickade pĂ„passligt in det viktiga 2–0-mĂ„let, strax före pausvilan. Var inblandad i mĂ„nga av Gullringens mĂ„lchanser.

SĂ„ jobbar vi med nyheter  LĂ€s mer hĂ€r!