BETYG: De var bäst i Kinda-derbyt

Derbyt mellan Kisa BK och Rimforsa IF slutade med en Rimforsa-seger med 5-0. Här är spelarna som vi tyckte vi var bäst i respektive lag.

Kisa BK mötte Rimforsa IF under söndagen.

Kisa BK mötte Rimforsa IF under söndagen.

Foto: Jens Lidesjö

Fotboll2024-05-05 15:50

Kisa BK

2 stjärnor: Muad Mohamuud Muhiyadin

Vänsterbacken hade fullt upp och blev passerad några gånger, det ska sägas. Däremot bidrog han med mycket bra i Kisa-offensiven. Har en god bollbehandling och blick för spelet.

1 stjärna: Kalle Kindén & Hannes Blomberg

Långt ifrån felfria. Men utan det här mittbacksparet hade faktiskt förlustsiffrorna blivit mycket större. Gjorde så gott de kunde i en tuff kamp mot Daniel Rambin, Noel Jackeltoft och gänget.

Rimforsa IF

4 stjärnor: Daniel Rambin

Tråkigt val? Ja, kanske. Men gör man två mål och är ett ständigt orosmoln för motståndarna ska man bara in här på högsta betyg. Punkt slut.

3 stjärnor: Noel Jackeltoft

Rivig och en rejäl nagel i ögat för Kisas försvarare och målvakt. Hade ett mycket fint samarbete med Rambin, och han letade sig in i målprotokollet därtill! Har en spelstil som sticker ut och gör honom sevärd.

2 stjärnor: Hugo Johansson

Spelade så klokt och enkelt. Matchen igenom. Mittbacken gjorde knappt ett misstag. Uppstod en fara var han där och avvärjde snabbt. Säkerheten själv.

1 stjärna: Harun Ali

Här är jag kanske inte helt objektiv. Ali gjorde det bra, förstå mig rätt, men hans sköna teknik och kroppsfinter, flyt i steget och allmänna skicklighet gör mig kanske förblindad för den egentliga prestationen. En personlig favorit. Harun Ali till landslaget!

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
 
 
 
 
 
 
Läs mer om