BETYG: De var bäst i Kindaderbyt

Det hade snackats om derbyt under lång tid. I lördags eftermiddag var det dags: Rimforsa mot Kisa. Gästerna gick segrande ur striden. De här spelarna tyckte vi var mest framträdande i respektive lag.

Målfirande. Många spelare var duktiga i derbyt.

Målfirande. Många spelare var duktiga i derbyt.

Foto: torbjörn allvin

Fotboll2021-08-14 18:59

Det var många spelare som var duktiga i det hett efterlängtade Kindaderbyt. Vårt val föll på de här herrarna. 

RIMFORSA IF

3 stjärnor: David Lund 

Lundh & Lund som mittbackslås. Gänglige David Lund klarade rollen utmärkt och var många gånger en gigant i de bakre leden. Svårforcerad, tuff och med en härlig inställning gjorde han en stark insats. 

2 stjärnor: David Cederholm

Jodå Den unge talangen blev målskytt, men tyvärr för hemmalagets del så var det för sent. Cederholm jobbade hårt och var ett orosmoment för Kisas backlinje. 

1 stjärna: Kevin Jackeltoft

Oprövad i A-laget. Det märktes inte. Den unge backen tog för sig helt respektlöst och får med sig ett högt betyg från derbyt. 

KISA BK:

3 stjärnor: Eiji Fujinami Goncalves

Toppmatch av den bollskicklige brassen. Visade klass rakt igenom. Supervass på små ytor och bjöd på några härliga crossbollar. Dessutom målskytt. 

2 stjärnor: Daniel Arnesson

Här har KBK gjort ett fynd. Sprang på i princip allt och skapade stor oreda med sin löpkapacitet. Ständigt på språng och låg bakom mycket i Kisas offensiv. 

1 stjärna: Kevin Dahl

Många om budet, men vårt val föll på hårdföre backen Dahl. Var prickfri i huvudspelet och visade att han är en viktig spelare för det här KBK-laget. 

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!