Betyg: De VIF-spelarna var bäst

Söndagens division 3-match mellan Hemgårdarna och Vimmerby slutade 1–2. Här är betygen!

Matchen spelades på konstgräs i Linköping.

Fotboll2023-06-04 15:58

Tre stjärnor: Rickard Thuresson

Kommentar: VIF:s rutinerade anfallare har visat god form på slutet och gjorde återigen en bra insats. Det syntes att hemmaförsvararna hade problem med "Thures" fysik och smarta löpningar. Han gjorde ett snyggt mål (0–1 i fjärde minuten) och låg också bakom Vimmerbys segermål i 92:e minuten, som gjordes av Pontus Kägu Bragsjö.

Två stjärnor: Simon Larsson

Kommentar: Liksom hela VIF-laget växlade Simon Larsson upp i den andra halvleken. Då hade han mer boll och var mer delaktig i spelet.

En stjärna: Theo Zeylon Thoresson

Kommentar: Den unge ytterbacken har verkligen tagit chansen under vårsäsongen. Var trygg i defensiven, brytsäker och följde med offensivt när tillfälle gavs.