BETYGEN: De var bäst i division två-derbyt

Rimforsa mot Vimmerby. Vi plockade ut de spelare som satte mest avtryck i det målrika derbyt (3–10).

Derbyt var jämnt - i 45 minuter. Sen var det Vimmerby för hela slanten. De här spelarna tyckte vi var bäst.

Fotboll2022-05-08 19:08

RIMFORSA

3 stjärnor: Selma Palmqvist

Stark insats av den intensivt arbetande mittfältaren. Stod också för fina passningar.

2 stjärnor: Joy Avergas

Var mycket bra i hemmalaget, inte minst i den första halvleken då hon också gjorde ett snyggt mål. Avergas var stark i närkamperna och jobbade hårt.

1 stjärna: Ea Wessén

RIF-kaptenen var som hela det svartvita laget bra första 45 minuterna. Var nära att ge hemmalaget ledningen med 3-2, men gick bet. Wessén spelade klokt.

VIMMERBY

4 stjärnor: Nathalie Johansson.

Måldrottningen hade inte så många bollkontakter i den första halvleken, när hon väl hade det var det klass. I andra fick hon betydligt mer att jobba med och jo, några av hennes mål var riktigt snygga. Hon pangade in fyra mål.

3 stjärnor: Tyra Andersson

VIF-anfallaren fortsätter att visa fina takter. Var svårfångad när hon hade bollen och gjorde ett fantastiskt mål när hon tryckte upp bollen ribba in.

2 stjärnor: Frida Pöder

Två mål av Frida, som var ett stort hot mot Rimforsas backlinje med sin förmåga att ta sig förbi sina motståndare.

1 stjärna: Agnes Karlsson

En av få spelare i Vimmerby som vågade hålla i bollen i den första halvleken oh försöka göra något konstruktivt. Bolltrygg spelare med fina fötter.