Betygen: De var bäst i heta derbyt

Stark derbykaraktär, mycket rivalitet och stor prestige. De här spelarna tyckte vi utmärkte sig mest mellan Gullringens GoIF och Djursdala SK.

De var bäst i derbyt mellan Gullringens GoIF och Djursdala SK

De var bäst i derbyt mellan Gullringens GoIF och Djursdala SK

Foto: Torbjörn Allvin

Fotboll2022-05-20 21:41

GULLRINGENS GOIF

4 stjärnor: Melker Johansson

Som han sprang, som han hela tiden utmanade, som han var ett ständigt hot. Melker Johansson gjorde en kanonmatch för sitt Gullringen. Var ytterst svårfångad för DSK, särskilt i den andra halvleken. Låg också bakom det så viktiga 1–0-målet.

3 stjärnor: Albin Gustafsson

Gullringens högerkant var sylvass. Albin var lika mycket försvarsspelare, som han var offensivt riktad. Hade bra samspel med Melker Johansson matchen igenom 

2 stjärnor: Ricky Gustafsson

Blev målskytt för tredje matchen i rad. Nu mot sitt gamla lag Djursdala SK. Anfallaren var rapp, rörligt och bra med bollen. Slog också fina hörnor i den andra halvleken. 

1 stjärna: Felix Johansson

Fick chansen från start – och tog den. Den unge vänsterbacken var löpvillig och lyckades mycket bra, inte minst efter paus. Gjorde också ett klassmål. 

DJURSDALA SK

3 stjärnor: Albin Isaksson

Kämpade och slet i 90 minuter. Låg ofta rätt i position och läste spelet utmärkt. Svår att ta sig förbi och var en av gästernas allra bästa. 

2 stjärnor: Alexander Sandberg

Spelsugen? Visst. Efter sin långa skadefrånvaro gjorde Alexander comeback mot Tranås förra helgen. Nu var han med från start och visade att han kommer bli en tillgång för DSK med sitt uppoffrande spel för laget. 

1 stjärna: Martin Larsson

Kaptenen var kanske Djursdalas främste första 45 minuterna. Sprang kopiöst och var stark i försvarsspelet. Tvingades utgå i den andra halvleken. 

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!