SIF nollat i viktiga matchen: "Ger oss inte chansen"

Storebro är fortsatt jumbo i sin division 5-serie. På onsdagskvällen blev det förlust (0–3) i viktiga matchen hemma mot IF Ariel.

John Pettersson tar sig för huvudet. Hans Storebro IF föll mot Ariel.

John Pettersson tar sig för huvudet. Hans Storebro IF föll mot Ariel.

Foto: Haris Dreco

Fotboll2023-06-07 21:25

Efter en chansfattig första halvlek med ett visst spelövertag för Storebro, så fick gästande Ariel jubla först. I den 58:e minuten tog laget från Kistdala ledningen. SIF lyckades inte resa sig och 0–2 kom med dryga kvarten kvar att spela. I slutminuterna fastställdes slutresultatet till 0–3.

– Det var en match med två ansikten, där vi är bättre i första halvlek medan Ariel är tyngre i andra. Vi lyckas tyvärr inte göra mål och ger på så sätt oss själva inte chansen att utnyttja övertaget vi har i första. I andra börjar Ariel spela längre och kommer mer på djupet. Efter deras ledningsmål orkar vi tyvärr inte mobilisera kraft och resa oss. Sen är de även tunga på fasta situationer, säger Storebros tränare Peter Magnusson.

Storebro är kvar på elfte och sista plats i serien, med fyra inspelade poäng.

undefined
Daniel Abenius, Storebro IF.

BETYG: Storebro IF

3 stjärnor: John Pettersson

Mittback för dagen – och gjorde det strålande i framför allt första halvlek. Låg rätt i position och vann dueller flera gånger om mot ett fysiskt bortalag. Bra insats!

2 stjärnor: Dzenan Hrnic

Petterssons mittbackskollega visade fina kvaliteter och stack ut, även han i första halvlek. Tog bort det mesta som Ariel försökte sticka in med och var även stark i luftrummet.

1 stjärna: Isac Green

Ytterbacken stängde till på sin kant och är en viktig pjäs i detta SIF. Fick inte riktigt ut något i offensiven, men gjorde det bra i defensiven.

undefined
Johan Carlsson, Storebro IF.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!