Borgstrand väcker känslor

Här kommer lite färska derbynyheter: Kisabacken Magnus Borgstrand vill skriva på för Gullringen. Anledning: konflikt med tränaren.

Magnus Borgstrand är inte nöjd med sin situation i Kisa och är inne på att skriva på för granklubben och seriekonkurrenten Gullringen.

Magnus Borgstrand är inte nöjd med sin situation i Kisa och är inne på att skriva på för granklubben och seriekonkurrenten Gullringen.

Foto:

Fotboll2010-06-11 06:28

Att känslor alltid sätts i svallning är naturligt inför heta derbyuppgörelser mellan två grannklubbar. Att en spelare i ena laget plötsligt vill spela i motståndarlaget höjer förstås derbytemperaturen ytterligare en nivå.
Den robuste backen Magnus Borgstrand har alltid spelat i KBK. Nu vill han byta klubb - till lördagens derbymotståndare Gullringen.
- Vi kommer inte överens, säger 23-åringen och syftar på Kisatränaren Kim Björkegren. Han vräkte ur sig en massa på en match och det kan jag inte acceptera.

Vill skriva på
Att Borgstrand - som spelat ordinarie - inte fick någon förklaring till varför han inte fick plats ens på bänken mot Myresjö har också spätt på "schismen".
Nu vill som sagt backen byta klubb.
- Jag har tränat med Gullringen och min ambition är att jag vill skriva på så snart som möjligt, men det beror på om Kisa vill släppa mig till en konkurrerande klubb eller inte.
Vad säger Kisaspelarna?
- De jag har pratat med har önskat mig lycka till, men det finns säkert dom som har en annan uppfattning, säger Borgstrand.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!