Bortaförlust för Målilla - 0-8 mot Fårbo

Målilla hade en riktigt tung match borta mot Fårbo, och förlorade med hela 0-8 (0-3) i division 6 Oskarshamn herr i fotboll.

Fårbo FF vann mot Målilla

Fotboll2024-06-04 20:55

- En fotbollslektion för oss. Vi gör en slätstruken insats och hänger med huvudet allt som målen trillar in. Rättvist resultat. Fårbo väldigt bolltrygga och duktiga 1 mot 1. Godkänt till Beriq Mengihsteab och Fille Lagergren. Tungt tungt, kommenterade Målillas tränare Roger Rönnlund.

Fårbo startade matchen bäst och tog ledningen. Erik Arenius slog till, redan i 17:e minuten.

Fårbo ökade ledningen till 2-0 efter en knapp halvtimmes spel, genom Adam Bredmar.

Fårbo gjorde också 3-0 alldeles före halvtidspausen, genom Daniel Hällblad. Direkt efter pausen slog Ludvig Karlberg till och ökade Fårbos ledning.

I 70:e minuten nätade Lucas Johannesson, och gjorde 5-0.

I den 73:e minuten ökade Lucas Johannesson ledningen ytterligare.

Med åtta minuter kvar att spela ökade Fårbo ledningen genom Hugo Åberg.

Till slut kom också 8-0-målet genom Adam Bredmar i 84:e minuten. Det fastställde slutresultatet till 8-0.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Fårbo i serieledning och Målilla på fjärde plats.

Nästa motstånd för Målilla är BB 2001. Lagen möts tisdag 11 juni 19.00 på Idrottsparken.