Bortaförlust för Målilla mot Fågelfors

Målilla fick se sig slaget i mötet med Fågelfors på bortaplan i division 6 Oskarshamn herr i fotboll, med 0-4 (0-2).

Fågelfors IF vann mot Målilla GIF

Fågelfors IF vann mot Målilla GIF

Foto: Montage

Fotboll2023-05-25 21:16

- Tyvärr får Fågelfors matchen dit de vill. 1-0 är ett självmål där vi nickar bollen i eget mål på en hörna. 2-0 en filmning där domaren blåser straff tyvärr. Spelmässigt jämt i första halvlek. I andra måste vi gå framåt och öppnar oss bakåt och 3:an kommer på ett skott utifrån. Fågelfors skapar mest i andra halvlek medan vi inte alls är nöjda med domsluten och får lite felfokus. 4-0 kommer i slutet. Vi har två fina chanser i andra som borde resulterat i mål. Segern är rättvis men tyvärr så har vi inget flyt i första halvlek. Plus till bröderna Skoog och Erik Ottosson, kommenterade Målillas tränare Roger Rönnlund.

Fågelfors fick en bra start på matchen. Patrick Karlsson gjorde målet, redan i 20:e minuten.

Fågelfors ökade ledningen till 2-0 på tilläggstid i första halvleken, på nytt genom Patrick Karlsson på straff. Med en knapp halvtimme kvar att spela nätade Patrick Karlsson och ökade ledningen för Fågelfors och fullbordade därmed sitt hattrick.

Fågelfors gjorde också 4-0 genom Pontus Hellgren i 81:a minuten. Det fastställde slutresultatet till 4-0.

Fågelfors har fyra segrar och en förlust och 22-8 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Målilla har tre vinster, en oavgjord och en förlust och 13-9 i målskillnad.

Det här betyder att Fågelfors ligger på andra plats i tabellen, och att Målilla fortfarande leder serien. Ett poäng skiljer lagen åt.

Tisdag 30 maj 19.00 spelar Målilla borta mot BB 2001.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!