Boston vann med uddamålet

Det blev BK Boston som vann fredagens hemmamatch mot Hjorted/Totebo med 2–1 i division 6.

Jimmi Wickström gjorde ena målet för Boston.

Fotboll2019-04-26 22:25

Hemmalaget kopplade greppet målmässigt med två inom loppet av tio minuter i andra halvlek. Gästerna reducerade med två minuter kvar.

– Första 20 minuterna var väldigt bra från vår sida. Sedan slutade vi att spela boll. Vi ryckte upp oss i andra halvlek, menar Pelle Strömsten i Boston.

– Vi kom inte upp nivå den här gången. Det var en jämn match. Tyvärr blev vi bortdömda när vi kunde ha gjort 1–1, istället blev 2–0 till dem, säger Robert Hagelin i Hjorted/Totebo.

Hemmalaget fick Abbas Mohamadi utvisad med elva minuter kvar efter två gula kort.

Målen för Boston gjorde Albin Envall och Jimmi Wickström. Målet för Hjorted/Totebo gjorde Tom Nilsson.

Bäst i hemmalaget var Mujtaba Abdul Hakim och Alexander Ekberg. Bäst hos gästerna var Martin Arvidsson.