Bostons pigga start gav tre poäng

Boston är tillbaka på vinnarspåret igen efter att laget besegrade Hjorted/Totebo under torsdagskvällen. Två mål – på åtta minuter avgjorde matchen.

Abbas Mohamadi (i mitten) gjorde ett av Bostons mål i 2–0-vinsten över Hjorted/Totebo.

FOTBOLL2018-06-21 21:35

Domaren hann knappt blåsa igång matchen på Skobes arena innan Abbas Mohamadi gav Boston ledningen med 1–0. En pigg start från hemmalaget och i den åttonde minuten var man där igen då Nikola Mojsilovic stänkte in 2–0. Ett mål som också fastställde slutresultatet i matchen.

– Vi bränner en massa lägen, men väldigt skönt att få med sig en trea igen, säger Bostons tränare Pelle Strömsten.

Lagledaren Emil Johansson i H/T fick konstatera förlust.

– Vi släppte in två billiga mål. Det var lite synd för annars kunde det ha räckt till en poäng, säger han.

Beröm i Boston tilldelas Adam Jacobsson och Alexander Ekberg. Bäst i Hjorted/Totebo var David Israel och Adrian Ottosson.

Boston–Hjorted 2–0 DIVISION 6 Mål, BKB: Abbas Mohamadi, Nikola Mojsilovic.