Bottenlaget chockade GOIF – i slutminuterna: "Svårt att säga"

En match som på papper såg ut att vara till Gullringens fördel. Men så blev det inte när bottenlaget Stensjöns IF avgjorde i 88:e minuten och vann med 4–3. "Nu i efterhand känns det riktigt tungt eftersom vi gjorde en så bra första halvlek", säger GOIF-tränaren Daniel Wernersson med en ganska bitter ton.

Gullringen förlorade mot bottenlaget Stensjön i slutminuterna.

Gullringen förlorade mot bottenlaget Stensjön i slutminuterna.

Foto: Axel Norbro

Fotboll2024-08-10 17:20

Ja, visst kan man förstå Daniel Wernersson besvikelse, laget skulle ju trots allt få en ganska mjuk start av höstpremiären med bottenlaget Stensjöns IF i första matchen. Men mötet var allt ifrån lugnt då första halvleken bestod av hela fem mål där av tre för gulsvart.

– Vi gör allt så himla bra i första halvleken. Vi ligger rätt i våra positioner, kämpar för varandra och slarvar inte med bollen, säger Daniel Wernersson.

I Gullringen var det Olle Eriksson, Rasmus Bexell och Walid Hassan som stod för lagets fullträffar.

Men Stensjön verkade inte ha gett upp då man lyckades hitta tillbaka i den 64:e minuten och kvitterade till 3–3.

Sedan låg matchen och vägde i ett bra antal minuter innan Stensjön fick sista ordet. I den 88:e matchminuten lyckades man avgöra mötet och Gullringen fick åka hem tomhänta.

Vad är anledningen till att ni förlorar dagens match?

– Det är svårt att säga. Det klickade inte riktigt som det skulle i andra halvlek och vi bjuder motståndaren in i matchen. När de har lyckats hitta tillbaka in i matchen så blir de spelförande vilket vi inte får tillåta.

Hur går ni i laget vidare för att undvika något liknande i nästa möte mot Hvetlanda GIF?

– Det är bara att träna vidare och ta nya tag, säger Daniel Wernersson.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!