Mörlunda lyckades inte alls när man mötte Fagerhult hemma i division 6 Oskarshamn herr i fotboll.

Mörlunda GIF förlorade mot Fagerhults AIK

Fotboll2022-05-26 20:53

Fagerhult vann med 5-0 (5-0).

Gästerna Fagerhult startade matchen piggt och tog ledningen direkt i matchöppningen. Efter bara tre minuter slog Daniel Öhlund till.

Fagerhult ökade ledningen till 0-2 tidigt i matchen, genom Haben Issak, i nionde minuten.

Fagerhult ökade ledningen till 0-3 i 33:e minuten, genom Lukas Lundberg.

Fagerhult gjorde också 0-4 strax före halvtidsvilan, åter igen genom Lukas Lundberg.

Till slut kom också 0-5-målet genom Linus Stübner som ökade Fagerhults ledning i 44:e minuten. I andra halvlek fick inget av lagen in något mål, och matchen slutade med seger för Fagerhult med 5-0.

Mörlunda har en vinst och fyra förluster på de senaste fem matcherna, medan Fagerhult har fyra vinster och en oavgjord.

Det här betyder att Mörlunda är kvar på åttonde plats, och att Fagerhult fortfarande leder serien.

Mörlunda tar sig an Långemåla i nästa match borta tisdag 31 maj 19.00.