Mörlunda lyckades inte alls när man mötte Fliseryd hemma i division 6 Oskarshamn herr i fotboll.

Mörlunda GIF förlorade mot Fliseryds IF

Fotboll2022-09-18 14:00

Fliseryd vann med 8-0 (2-0).

Fliseryd fick en bra start på matchen. Viktor Olsson gjorde målet, redan i 14:e minuten.

Fliseryd ökade ledningen till 0-2 i 22:a minuten, genom Niclas Ström. Direkt efter pausen slog Dexter Karlsson till och ökade Fliseryds ledning.

Med en dryg halvtimme kvar att spela fick Viktor Olsson träff ännu en gång och ökade ledningen för Fliseryd.

I 61:a minuten nätade Viktor Olsson, och gjorde 0-5 och fullbordade därmed sitt hattrick.

Bara två minuter senare var det Viktor Olsson som såg till att Fliseryd ökade ledningen på nytt, till 0-6.

I den 74:e minuten ökade Niclas Ström ledningen ytterligare.

Till slut kom också 0-8 genom Oscar Karlsson som ökade Fliseryds ledning i 89:e minuten. Det fastställde slutresultatet till 0-8.

Viktor Olsson gjorde fyra mål för Fliseryd.

Mörlunda har fem förluster på de senaste fem matcherna, medan Fliseryd har tre vinster och två förluster.

Med en omgång kvar är Mörlunda på nionde plats i tabellen, medan Fliseryd är på femte plats.

I sista matchen möter Mörlunda Krokstorp borta på lördag 24 september 13.00.