Slätmon lyckades inte alls när man mötte Västra Harg borta i division 6 Östergötland södra herr i fotboll.

Västra Harg IF vann mot Slätmons BK

Fotboll2023-09-23 17:03

Västra Harg vann med 8-2 (3-1).

Västra Harg började bäst och gjorde 1-0 redan i matchupptakten. Efter bara tre minuter slog Oliver Ahlstedt till.

Västra Harg ökade ledningen till 2-0 tidigt i matchen, på nytt genom Oliver Ahlstedt, i 14:e minuten.

I 20:e minuten nätade Mustafa Kadiric, och reducerade åt Slätmon.

Västra Harg ökade ledningen till 3-1 efter en knapp halvtimmes spel, genom Oliver Ahlstedt som med målet fullbordade sitt hattrick. Direkt efter pausen slog Elmedin Kadiric till och reducerade åt Slätmon. Men mer än så orkade Slätmon inte med.

Med en dryg halvtimme kvar att spela fick Oliver Ahlstedt träff återigen och ökade ledningen för Västra Harg.

I 65:e minuten nätade Noel Jänkälä Bladh, och gjorde 5-2.

Lukas Petersson ökade Västra Hargs ledning med knappa kvarten kvar.

Med nio minuter kvar att spela ökade Västra Harg ledningen genom Noel Jänkälä Bladh.

8-2-målet kom på stopptid, när Oliver Ahlstedt ännu en gång slog till och gjorde mål. 8-2-målet blev matchens sista.

Med en omgång kvar är Västra Harg på tredje plats i tabellen, och Slätmon är på nionde plats.

Slätmon tar sig an Ledberg i sista matchen hemma lördag 30 september 13.00.