VSGF/JAIK lyckades inte alls när man mötte Fagerhult borta i division 6 Högsby herr i fotboll.

Fagerhults AIK vann mot VSGF/JAIK

Fotboll2021-10-03 19:39

Fagerhult vann med 7-2 (2-0).

Fagerhult startade matchen bäst och tog ledningen tidigt i matchen. Patrick Karlsson gjorde målet, redan i tolfte minuten.

Fagerhult ökade ledningen till 2-0 tidigt i matchen, ännu en gång genom Patrick Karlsson, i 14:e minuten. Direkt efter pausen gjorde Lukas Lundberg mål och ökade Fagerhults ledning.

Med en knapp halvtimme kvar att spela nätade Ibrahim Haddar och reducerade åt VSGF/JAIK.

I 70:e minuten nätade Lukas Lundberg på nytt, och ökade ledningen för Fagerhult.

I 71:a minuten reducerade Finias-Avram Sterciuc för VSGF/JAIK. Mer än så blev det dock inte för VSGF/JAIK.

Bara fem minuter senare var det Andreas Front som såg till att Fagerhult ökade ledningen till 5-2.

Fagerhult ökade ledningen på nytt, till 6-2, en minut senare åter igen genom Andreas Front.

Fagerhult gjorde också 7-2 fyra minuter senare genom Paulo Lopes. Det fastställde slutresultatet till 7-2.

Serien är nu färdigspelad. Fagerhult slutar på femte plats, och VSGF/JAIK på tionde plats.