Bra start för Gullringens brassetrio

De båda nya brassarna Leonardo och Luis stod för de tre målen när Gullringen vann mot Tjust med 3-1. - Vi fick de beskeden som vi ville ha i den här matchen, säger tränaren Niclas Johansson.

Fotboll2010-04-06 06:08

De båda nya brassarna tillsammans med välbekante André kom till Gullringen strax före påsken och var med i Gullringen United på långfredagen. I måndagens match mot Tjust var alla tre med i Gullringens GoIF och stod för bra insatser allesammans. Leonardo gjorde två av målen och Luis det tredje när Gullringen vann med 3-1.
- Brassarna ser riktigt bra ut och det är just dom spelarna vi ville ha, så André har scoutat dom bra i Brasilien åt oss. Jag tror säkert de kommer producera ännu mer när planerna blir bättre, säger Niclas Johansson.

Bra defensiv
Hela Gullringen gjorde en bra match och framförallt var det defensiven som fungerade bättre än i tidigare träningsmatcher. Man bjöd inte Tjust på några ytor bakåt och på det hela taget gav matchen bra defensiva besked för Gullringen.
- Vi jobbade bra i vårt försvarsspel över hela planen och vi släppte inte fram Tjust. Det är en bit kvar som vi jobbar vidare på, men det går åt rätt håll. säger Johansson.
Även om Tjust var

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!