Brassar kan göra debut idag

Ingen Johan Hermansson och förmodligen ingen Robin Gustafsson. Det öppnar för de nya brassarna Akira och Carlos i startelvan mot Mjölby Södra. - Det kan det nog bli så, säger tränaren Hasse Karlsson inför den viktiga hemmamatchen.

På gång. Gullringens nya brassar, Akira och Carlos, kommer eventuellt att debutera mot Mjölby Södra i eftermiddag.

På gång. Gullringens nya brassar, Akira och Carlos, kommer eventuellt att debutera mot Mjölby Södra i eftermiddag.

Foto:

Fotboll2013-08-16 22:09


Det har jobbats intensivt med att försöka få sydamerikanerna spelklara till helgens match. Med mittfältaren Akira är allt fixat, däremot har det varit jobbigare med anfallaren Carlos.
- Det har varit mycket mejl- och faxkontakt, men nu är det äntligen klart med honom också, sa sportchefen Patrik Wärnehall i fredags eftermiddag.

Ingen vidare form
Gullringen tar emot tabelltvåan Mjölby Södra, som fått en jobbig höststart. Senast föll laget i derbyt mot klara jumbon Boxholm med 1-0.
Det var ett tungt slag för östgötarna. Mjölby har för övrigt bara tagit en poäng på de fyra senaste matcherna. I gengäld är inte poängformen bättre i gulsvart, som har sex förluster på de senaste sju kamperna.
Onsdagens möte mot Linköping City (0-1) var dock ett klart steg framåt:
- Det var skönt för grabbarna att få ett kvitto på att vi kan och att vi kan prestera bra fotboll om vi har rätt attityd och inställning. De vet vad som gäller och kommer vi upp på samma nivå mot Mjölby har vi klara chanser, säger Hasse Karlsson.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!