Carl Anderssons mål räckte inte när Storebro föll mot Ankarsrum

Storebro förlorade mötet med Ankarsrum hemma med 1-2 (0-1) i division 6 Vimmerby herr i fotboll på tisdagen.

Storebro IF förlorade mot Ankarsrums IS

Fotboll2024-06-11 21:00

- Vi har många bra perioder i matchen. Stundtals blir vi lite långa och då utnyttjar AIS detta och sätter dit sina chanser. Vi försöker forcera i slutet och gör ett mål men tyvärr räcker det inte till ett till, kommenterade Storebros tränare Fredrik Kindstrand Ströberg.

Ankarsrum tog ledningen strax före halvtidsvilan, genom Paul Rasmus Bamberg. Direkt efter pausen ökade Robin Thorén Johansson Ankarsrums ledning.

Reduceringen till 1-2 kom i slutminuterna, med fyra minuter kvar att spela, när Carl Andersson slog till och gjorde mål för Storebro. Mer än så blev det dock inte för Storebro.

Storebro har två vinster och tre förluster och 4-12 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Ankarsrum har fyra vinster och en förlust och 13-7 i målskillnad. Det här var Storebros andra uddamålsförlust den här säsongen.

För Ankarsrum gör resultatet att man nu ligger på fjärde plats i tabellen, medan Storebro är på sjunde plats. Ankarsrum var åtta i tabellen för 29 dagar sedan, men har fått ett lyft.

Nästa motstånd för Storebro är Överum. Lagen möts tisdag 18 juni 19.00 på Överums IP.