Cavkov till Gullringen

Gullringens GoIF kan minst sagt vara nöjda med veckan som gått. I onsdags blev det klart med kenyanen Valdo Nyabaro - i torsdags med Igor Cavkov. - Jag är naturligtvis jättenöjd, säger Gullringens nye tränare Fredrik Falkevall.

Fotboll2011-03-11 23:01

Siktet inställt på division två.
Ja, det lär vara ett givet mål för Gullringens GoIF den här säsongen.
Med tanke på spelartruppen skulle det förvåna mycket om inte laget kommer aspirera om en topplats i trean.
- Nu har vi ordentligt bra spets på truppen. Jag tycker också mixen känns bra, med rutin i form av bland annat Valdo och ungdomar som Petter Svensson, Filip Karlsson, Ted Åström-Åberg, Daniel Gustafsson och andra killar, säger Fredrik Falkevall och tillägger:
- Samtidigt har vi haft en mycket tuff februarimånad med massor av sjuka och skadade spelare. Vi ligger lite efter, men jag tror det kan bli bra på sikt bara vi får vara någorlunda skadefria.

Kontrakt på två år
Sedan det stod klart att Igor Cavkov inte ville vara kvar i BK Kenty har hans namn kopplats samman med flera olika klubbar den senaste månaden. Gullringen har i omgångar nämnts som det hetaste alternativet. Och så blir det.
- De ringde mig i torsdags och ville att jag skulle komma ner till träningen. De sa att de kommit överens med Kenty. Och det var inte mycket att tveka på. Kontraktet är signat och klart.
Hur lång tid sträcker det sig?
- Två år, eller rättare sagt 20 månader.
Hur känns det?
- Jättebra. Det såg lite mörkt ut ett tag då varken Sleipner, Gullringen eller FKL hade bestämt sig. Därför känns det skönt att det äntligen har löst sig. Jag är superglad och min känsla är att jag kommit till en seriös klubb med stark organisation. Jag tror vi blir ett topplag och mitt mål är att vinna serien och gå upp i tvåan.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!