Chelsea vann derbyt inför rekordpublik

Det var storpublik när Chelsea tog emot Tottenham på Stamford Bridge i Women's Super League. Hemmalaget vann med 3–0 inför 38 300 åskådare – ett nytt rekord för Chelseas damlag, skriver BBC.

Chelsea besegrade Tottenham på Stamford Bridge.

Fotboll2022-11-20 19:47

Samtliga tre mål gjordes i första halvlek. Johanna Rytting Kaneryd och Zecira Musovic satt på Chelseas bänk hela matchen och Magdalena Eriksson byttes ut i 51:a minuten.

– Helt fantastiskt. När vi gör första målet och hör att hela arenan kommer till liv. Det är otroligt kul. Man får mersmak och nu vill man komma tillbaka hit, säger Eriksson i Viaplay.

Noterbart i övrigt var att Chelseas tränare Emma Hayes gjorde comeback vid sidlinjen efter att ha opererats i oktober.

– Min rygg gjorde jätteont i andra halvlek, men det kändes knappt som jag hade varit borta. Det var som att komma tillbaka sin familj, säger hon till BBC.