Daniel vände trenden

Fyra förluster i rad och 370 minuter utan mål fick vara nog. Igår var Gullringen äntligen ett vinnande lag igen. Söderköping besegrades med 2-0 efter mål av Daniel de Gois. Segern innebär att Gullringen tar sommarlov som trea i tabellen. - En mycket skön seger. Hade vi förlorat idag hade vi fått det tufft, säger en lättad tränare i Niklas "Dansbo" Johansson.

Daniel De Gois svarade för båda målen när Gullringen tog en skön seger borta mot Söderköping med 2-0.

Fotboll2009-06-25 06:30

Efter vändningen och segern mot Syrianska den 22 maj gick Gullringens GoIF upp i serieledning. Därefter har det gått käpprätt utför, med fyra raka förluster och 370 mållösa minuter. Tills nu. I den erkänt tuffa bortamatchen mot Söderköpings IK knep Gullringen tre oerhört viktiga poäng - och tog sig återigen in i toppstriden.
- Vi måste ta en match i taget, vi har redan gjort misstaget att vara i toppen och tro att det löser sig en gång. Vi får se hur långt det räcker, säger "Dansbo".