Därför slipper lagen klasspelaren i fyran

Vimmerby IF, IFK Tuna och Gullringens GoIF kommer förmodligen att ställas mot Tranås FF i division fyra kommande säsong. Nu står det klart att man slipper möta TFF:s Mirhad Abdijanovic, som var en av de allra bästa målvakterna i division tre den gångna säsongen.

IFK Tuna, Gullringens GoIF och Vimmerby IF kommer inte behöva möta Mirhad Abdijanovic i målet kommande säsong.

IFK Tuna, Gullringens GoIF och Vimmerby IF kommer inte behöva möta Mirhad Abdijanovic i målet kommande säsong.

Foto: Jonas Axelsson

Fotboll2019-11-19 21:20

Den meriterade Tranås FF-keepern Mirhad Abdijanovic, som bland annat spelat proffsfotboll i Bosnien och Hercegovina, har valt att lägga handskarna på hyllan efter säsongen 2019, där TFF åkte ur division tre. Nu ska laget spela i division fyra, och får man tro Småland FF:s serieförslag så kommer de att få möta Gullringen, IFK Tuna och Vimmerby, bland andra.

Men våra lokala lag slipper inte Abdijanovic helt och hållet ändå. Han har nämligen blivit assisterande tränare för Tranås istället och kommer att assistera huvudtränaren Kalle Erlandsson. Det meddelade Tranås FF på sin hemsida under tisdagen. "Fantastiskt att han vill fortsätta i föreningen trots att han avslutar sin spelande karriär. Mirre besitter stort kunnande inom fotboll och det ska bli väldigt kul att arbeta tillsammans med honom den här säsongen", säger tränaren Kalle Erlandsson till klubbens hemsida.  

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!