De gjorde hela åtta mål! Han blev fyramålsskytt

Efter ett baklängesmål var det Rimforsa för hela slanten i matchen mot Mjölby. Seger med 8-1 där Noel Jackeltoft gjorde hälften av målen. "Han är på rätt sida och petar in dom", säger Mats Andersson efter slutsignalen.

Arkivbild. Rimforsa vann med hela 8-1 hemma mot Mjölby.

Arkivbild. Rimforsa vann med hela 8-1 hemma mot Mjölby.

Foto: Magnus Strömsten

Fotboll2023-05-26 21:42

Bortalaget Mjölby skulle få göra matchens första mål men efter det tog det stopp. Rimforsa vaknade till rejält och gjorde fyra mål i vardera halvlek. 

– Det är jäkligt skönt när de här urladdningarna kommer. Vi har haft några lägen att få sådana här matcher tidigare. Vi fortsätter att trumma på matchen igenom och då tycker vi det är jäkligt kul att spela fotboll. Det är närmare att det blir 10-1 än 8-2 och vi gör ett bra jobb både offensivt och defensivt idag, säger Rimforsas huvudtränare Mats Andersson.

Han fortsätter:

– Vi har haft svårt tidigare att hålla skärpan, och det är lätt att man tappar det i en sådan här match. Vi tar jobbet idag och vi följer våra grunder. Då kommer vi att vinna matcher och ta många poäng.

Efter matchen hyllade såklart Mats fyramålsskytten Noel Jackeltoft som blev en av de stora matchhjältarna för sitt Rimforsa. 

– Hans insats är riktigt bra rakt igenom. Han är på rätt sida och petar in bollarna. Mjölby låste Daniel Rambin idag så då fick han mycket ytor och kunde kliva fram. Det går inte annat än att lyfta fram Noel när han gör fyra mål.

De övriga målen för Rimforsa gjordes av Daniel Karlsson, Daniel Rambin och Qalid Adan Haji som blev tvåmålsskytt. Rimforsa är i skrivande stund uppe i serieledning efter fredagskvällens seger. 

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!