Här är veckans elva: "Strålande insats"

Vi lägger ännu en fullspäckad fotbollsvecka bakom oss. Här är spelarna som varit bäst!

Rasmus Bexell, Kim Johansson, Diego Urrutia och Petter Melkersson är fyra av de som tar plats i veckans elva.

Rasmus Bexell, Kim Johansson, Diego Urrutia och Petter Melkersson är fyra av de som tar plats i veckans elva.

Foto: Arkiv

Fotboll2023-05-02 14:00

Fotbollstipset: Omgång 4 – tippa tio lokala matcher

MÅLVAKT:

Andreas Gunnarsson, Djursdala SK: Höll nollan mot ett starkt Ruda när DSK vann med 3–0. Gör sin första riktiga säsong som målvakt. Hade en hel del svåra situationer att hantera mot Ruda, men löste dem på ett utmärkt sätt.

BACKAR:

Alexander Svartz, Gullringens GoIF: Strålande insats av kaptenen i premiären mot Malmbäck. Satte knappt en fot fel och vann många dueller. Drev på laget och slog flera fina passningar.

Kim Johansson, Södra Vi IF: Trots att SVIF inlett svajigt, så har den rutinerade Johansson varit väldigt bra så här långt. Bolltrygg och positionssäker. Var bäst i SVIF mot Ariel i 5–4-förlusten.

Isak Lindqvist, Hultsfreds FK: HFK tog sin första seger för säsongen, när man slog Assyriska med 4–1 på bortaplan. Då var Lindqvist en av HFK:s bästa.

MITTFÄLTARE:

Elias Hallberg, Hjorted/Totebo: Mittfältsmotorn var mycket bra i premiären mot Frödinge. Satte 1–0 i första halvlek och var drivande matchen igenom. Hjorted vann till slut med 2–0.

Petter Melkersson, Rimforsa IF: Efter en förlust och ett kryss, så fick RIF till slut äntligen inkassera en vinst. I 3–0-segern mot IFK Motala var Melkersson en av många bra RIF-spelare. Gjorde dessutom mål.

Marcus Jansson, Målilla GoIF: Målskytt i derbyt mot Mörlunda, när han nickade in 2–1 i den första halvleken. Stark i duellspelet och stod för en bra insats i 3–2-vinsten.

Jimmy Svensson, Hjorted/Totebo: Bästa spelaren i division 6? Ja, det är nog inte många som säger emot. Svensson är spelande tränare i Hjorted och visade verkligen vägen på planen. Oerhört fin teknik och skapar mycket på egen hand. Bör dock spela mer centralt, istället för ute på vänsterkanten, kan man tycka.

ANFALLARE:

Rasmus Bexell, Gullringens GoIF: Låg bakom mycket framåt för Gullringen mot Malmbäck. Var grym som bollmottagare och lugnade upp spelet. Var även bra i passningsspelet. Som körsbäret på tårtan så nickade in 1–1 och låg bakom segermålet, när han blev fälld och fixade straffen som Albin Gustafsson satte.

Walid Hassan, IFK Tuna: Lämnade Vimmerby IF för spel i Tuna inför säsongen. I bortamatchen mot Ankarsrum stod det länge 0–0. Då klev Hassan fram och satte ledningsmålet. Var bra i det som till slut blev en 4–0-seger.

Diego Urrutia, Hultsfreds FK: Förra årets skyttekung är nu uppe på tre fullträffar i division 4. Gjorde två av målen mot Assyriska och berömdes för sin insats överlag.

Elias Hallberg, till vänster. Han ses här i bild tillsammans med Hjorted/Totebos målvakt Herman Selerud samt Tom Nilsson.
Elias Hallberg, till vänster. Han ses här i bild tillsammans med Hjorted/Totebos målvakt Herman Selerud samt Tom Nilsson.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
 
 
 
 
 
 
Läs mer om