De spelarna var bäst i Kisa BK

Sett över 90 minuter var det en jämn fotbollsmatch mellan Kisa och Ljungsbro. Den stora skillnaden var Nisse Lindsten. Bortalagets anfallsstjärna var glödhet och gjorde fyra mål.

Daniel Malmström Arnesson gjorde en bra match.

Fotboll2022-05-20 21:08

KBK hade poängvittring i den andra halvleken när Adam Härnström reducerade till 1–2, men istället för en kvittering klev just Lindsten fram och avgjorde. Här är våra betyg från matchen som slutade 1–4.

Tre stjärnor: Daniel Arnesson Malmström
Kommentar: Kisa hade inte alls samma flyt i sitt anfallsspel som i tidigare hemmamatcher. Långa stunder såg det trubbigt ut. Högerforwarden Daniel Arnesson Malmström kvitterar ändå ut ett högt betyg. Han sprang mycket, var initiativrik och skapade problem för bortaspelarna. Det var också Arnesson Malmström som jobbade fram en straff för Kisa i inledningen av den andra halvleken – men den gången blev det inget mål. Adam Härnström sköt högt, högt över.

Två stjärnor: Oskar Olsson Grönkvist
Kommentar: KBK saknade flera startspelare och tvingades möblera om en del i laget. Bland annat i backlinjen. Det började rörigt och Nisse Lindsten gjorde två snabba mål. 0–1 efter fyra minuter och 0–2 efter elva minuter. Efter den mardrömsstarten spelade backlinjen, med Oskar Olsson Grönkvist i spetsen, upp sig. Den unge kaptenen stod för flera viktiga brytningar och visade återigen hur viktig han är för Kisa. I slutet satsade hemmalaget allt framåt och då gjorde nämnde Lindsten 1–3 och 1–4.

En stjärna: Mauricio Faggotti
Kommentar: Den tekniske brassen blixtrade till ett antal gånger och tilldelas den sista stjärnan. Han har en förmåga att få svåra situationer att se så enkla ut. Bland annat var det Faggotti som låg bakom KBK:s mål med en utsökt passning.