Defensiv genomklappning när Storebro föll mot Stjärnan

Storebro hade en riktigt tung match borta mot Stjärnan, och förlorade med hela 0-5 (0-2) i division 5 Småland nordöstra herr i fotboll.

IF Stjärnan vann mot Storebro IF

Fotboll2022-07-01 21:25

Stjärnan fick en bra start på matchen. Patric Fransson gjorde målet, redan i elfte minuten.

Stjärnan ökade ledningen till 2-0 efter en dryg halvtimmes spel, genom Jesper Fransson. I den 65:e minuten fick Storebro Basel Badran utvisad, och fick spela med en man mindre sista 25 minuterna.

I 70:e minuten nätade Emil Ulmborg, och gjorde 3-0.

I 75:e minuten ökade Milad Eliassi ledningen ytterligare.

Stjärnan gjorde också 5-0 genom Adnan Smajic i 84:e minuten. 5-0-målet blev matchens sista.

Stjärnan har en seger, en oavgjord och tre förluster på de senaste fem matcherna, medan Storebro har två vinster och tre förluster.

Stjärnan ligger på sjätte plats i tabellen efter matchen, medan Storebro är på tionde plats.

Onsdag 6 juli 19.00 spelar Storebro hemma mot Södra Vi.