Delad poäng mellan Vimmerby och Västervik

Det var lite av ett toppmöte i division tre på söndagen, när Vimmerby IF B tog emot Västerviks damfotboll. Efter en sen kvittering blev det 1-1.

Sally Klein och hennes lagkamrater i Västerviks Damfotboll mötte Vimmerby IF B på söndagen.

Fotboll2021-09-12 20:47

Det var länge mållöst på Arena Ceos i söndagens möte. Men i mitten av den andra halvleken gjorde Vimmerbys Kajsa Gunnarsson 1-0, vilket såg ut att kunna bli ett segermål.

Men Västervik ville annat. För i 82:a minuten kvitterade Erika Bertilsson på nick efter hörna.

– Svårspelat konstgräs och så har vi inte spelat på två veckor, så det var lite sådär. Sedan i andra visar vi lite mer inställning i alla fall. Vi tar med oss en viktig poäng, säger Västervikstränaren Tobias Ring.

Resultatet innebär att Västervik ligger tvåa, på samma poäng som serieledaren Rockneby, som dock har en match mer spelad. VIF B ligger trea, två poäng bakom toppduon.

Karta: Ceosvallen