Delad pott för Timmernabben och Södra Vi

Hemmalaget Timmernabben och Södra Vi spelade oavgjort i division 5 Småland nordöstra herr i fotboll, 3-3 (1-1) på måndagen.

Timmernabbens IF spelade lika mot Södra Vi IF

Fotboll2022-06-27 21:29

Första halvlek blev mållös, men direkt efter pausen slog Hampus Nilsson till och gav Timmernabben ledningen.

I 45:e minuten nätade Robin Hammar, och kvitterade för Södra Vi.

Södra Vi tog ledningen bara tre minuter senare genom Adrian Mathiasson.

Med en dryg halvtimme kvar att spela nätade Markus Svensson och kvitterade för Timmernabben.

Södra Vis Martin Brorsson gjorde 2-3 i 61:a minuten.

I den 69:e minuten fick Södra Vi Göran Johansson utvisad, och fick spela med en man mindre sista 21 minuterna.

I 75:e minuten kvitterade Hampus Nilsson för Timmernabben. 3-3-målet blev matchens sista.

Timmernabben har två segrar, en oavgjord och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Södra Vi har två vinster, två oavgjorda och en förlust.

Resultatet innebär att Timmernabben ligger kvar på sjätte plats och Södra Vi på åttonde plats i tabellen.

I nästa omgång har Södra Vi Ariel hemma på Ulfveskog, lördag 2 juli 16.00.