Djursdala vann Eskils Minne

Det krävdes straffläggning. Väl där var Djursdala hur säkra som helst, medan Frödinge brände sin första straff. Avgörandet i Eskils Minne blev dramatiskt, och innebar att Djursdala tog hem pokalen för tredje gången och nu får behålla bucklan. - Det känns väldigt bra, berättar ledaren Göran Svensson.

Fotboll2008-07-14 06:20

Under lördagen avgjordes fotbollsturneringen Eskils Minne på Lundavallen med Djursdala som segrande lag. Årets upplaga blev en smula rumphuggen, då Ankarsrum sent tvingades dra sig ur. Det var alltså bara tre lag som gjorde upp om pokalen, men vad gjorde väl det. Djursdala, Frödinge och Vimmerby C var alla sugna på att vinna, och bjöd på fin fotboll..
Den första matchen spelades mellan Frödinge och Vimmerby C, och blev en ensidig historia. Det unga VIF-laget hade problem att hänga med i tempot som Frödinge drog upp, och det blev till slut hela 6-2 till FBSK.
-  Den första halvleken var bra, men sen tog vi över, berättar Frödinges Kåre Karlsson.
I andra matchen ställdes VIF C mot Djursdala, och det blev på nytt en avslagen match. DSK satte ett tidigt mål och kontrollerade sedan händelserna fullständigt. Efter två mål av unge Erik Nilsson och ett av Henrik Larsson skrevs siffrorna till 3-0.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!