Dråpligt självmål sänkte Djurgården

Jacob Une Larsson blev syndabock borta mot Elfsborg. I matchens slutskede bröstade Djurgårdaren in matchens enda mål – i egen bur. –Det är jävligt tufft för stunden säger Une Larsson till Dplay efter 0–1-förlusten.

Jacob Une Larsson besviken efter sitt självmål mot Elfsborg.

Jacob Une Larsson besviken efter sitt självmål mot Elfsborg.

Foto: Björn Larsson Rosvall/TT

Fotboll2020-07-19 20:10

Det var i den 88:e minuten som kommunikationsmissen uppstod. Elfsborg högerback Johan Larsson skickade in ett inlägg i straffområdet som Une Larsson skulle brösta ner till målvakten Per Kristian Bråtveit. Norrmannen var inte alls med på noterna, vilket gjorde att bollen kunde rulla in i målet.

– Det är klart att det är en stor besvikelse att vi inte lyckas komma härifrån med tre poäng med tanke på hur matchen ser ut. Sedan att det blir ett så dråpligt slut. Det är skit som händer, men det är jävligt tufft för stunden, säger Une Larsson efter matchen.

– Man får bryta ihop i kväll. I morgon får man dra lärdom av det här. Det är ny match snart så man kan inte grotta ner sig för länge.

Djurgården dominerade bollinnehavet fullständigt, men lyckades inte få hål på hemmalaget.

I och med resultatet ramlar Djurgården ner på sjunde plats i tabellen på 13 inspelade poäng. Elfsborg går upp på tredjeplats med 16 poäng, lika många som tvåan Malmö, men med sämre målskillnad.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!