DSK: "Kämpade hårt i 90 minuter"

Djursdala SK mötte starkt motstånd när Bäckseda kom på besök. DSK stod emot bra och visade härlig vilja och inställning.

Joakim Hammar gjorde mål för Djursdala.

Fotboll2018-06-08 22:20

Djursdala tog ledningen med 1–0 efter en dryg halvtimme. Joakim Hammar sprintade loss och placerade säkert bollen i nät. Djursdala spelade disciplinerat och höll laget kompakt, vilket gjorde det svårt för ett mycket spelskickligt Bäckseda. Efter paus fick hemmalaget det tuffare.

– Vi blev lite långa i laget och fick inte riktigt till vårt presspel, säger Göran Svensson.

Kvitteringen skulle också komma. Halvvägs in i den andra halvleken nickade Edvin Arvidsson snyggt in 1–1. Det blev också slutresultatet.

– Vi ska ändå vara nöjda med den här poängen. Jag tycker att våra spelare visade väldigt bra moral och kämpade hårt i 90 minuter.