DSK tog hem de tre poängen – i matchens sista minut

Djursdala SK inledde säsongen i division 5 med en nollpoängare. I den andra matchen, hemma mot Fårbo, såg det länge ut som att DSK skulle få nöja sig med en poäng – då klev Simon Henriksson fram och frälste laget.

Simon Henriksson, till höger.

Fotboll2020-08-11 22:48

– Den här segern behövdes verkligen, säger DSK-tränaren Patrik Nilsson.

Spelmässigt bjöd Djursdala och Fårbo FF på en mycket jämn match på Dalavallen. Fårbo tog ledningen i den första halvleken innan Simon Henriksson kvitterade. I den andra halvleken fick hemmalaget ett ledningsmål genom Anders Kindström. Fem minuter senare kvitterade Fårbo och matchen såg ut att sluta 2–2. Då, i den sista minuten, fick Simon Henriksson till en drömträff på volley och gav sitt DSK tre poäng.

– Ett drömmål från 25 meter, säger Nilsson, som berömde hela laget men också Alexander Sandberg lite extra.