DSK:s starka vilja räckte inte

Glöden fanns där, offerviljan och inställningen likaså. Bra så långt. Tyvärr för Djursdalas vidkommande räckte inte det för att rubba serietvåan Fårbo. Gästerna vann med 2-0 på Dalavallen.

Fotboll2011-08-16 06:15

- Killarna stod verkligen upp mot Fårbo. Det går inte att begära så mycket mer, sa vikarierande DSK-tränaren Peter Karlsson strax efter matchens slut i går kväll.
Det är bara att instämma i vad han sa. Inte minst sedan Djursdala kom till spel utan fyra av sina bästa spelare: Daniel Gunnarsson, Mattias Pettersson, Robin Lindblad och Mergim Hasaj.

DSK höll 0-0
Att det var blåstället på märktes direkt från start. Taktiken från ledarhåll var tydlig. Spring, ligg tätt, kämpa och krymp ytor. Första 20-25 minuterna hade topplaget Fårbo märkbart svårt att hitta rätt i spelet. Faktum är att Djursdala mycket väl kunnat skaka om tabelltvåan rejält om de lyckats utnyttja de stora ytor som fanns på vänsterkanten, men så skedde icke.
Efterhand fick gästerna igång sitt bolltrill på mitten och med sitt rörliga spel visade Fårbo kvaliteter i sin offensiv.
Några jättechanser skapade dock inte, utan 0-0 i halvtid.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!