Påkopplat direkt gäller för Kisa i återstarten

Kisa BK har haft mycket att tänka på under sommaruppehållet efter alla tunga resultat den här säsongen. Då gäller det att vara påkopplade direkt för att man ska kunna ta tre poäng mot Haga i helgen. "Nyckeln blir att hålla tätt bakåt", säger tränare Patrik Karlsson.

Gustavo Borges Kisa BK är laddade inför lördagens bortamatch mot IF Haga.

Gustavo Borges Kisa BK är laddade inför lördagens bortamatch mot IF Haga.

Foto: Magnus Strömsten

Fotboll2023-08-04 19:00

Höstsäsongen är nu här och efter tolv spelade omgångar ligger Kisa BK tio poäng från säker mark. Helgens motståndare IF Haga har också gett blandade resultat och huserar just nu på kvalplats. Kisa vill jaga sig uppåt och minska gapet.

– Det ska bli kul att dra igång igen och känslan har varit bra och vi har haft bra träningar. Det gäller att vara med från början och plocka poäng, säger tränare Patrik Karlsson inför återstarten. 

Kisa har hunnit spela en träningsmatch mot Åtvidabergs U21-lag under sommaren.

– Det var en bra träningsmatch. Vi har spelat ganska bra matcher innan men inte fått resultaten med oss och släppt in för mycket mål. Det gäller att täppa till bakåt för vi vet att vi har kapacitet att göra mål framåt. Försvarsspelet har fokuset legat på. 

Vad blir nyckeln mot Haga på lördag?

– Vi ska försöka spela vårt spel och göra ett mål mer än motståndarna. Vi har haft många uddamålsförluster den här säsongen.

Under sommaruppehållet har det skett förändringar i Kisa BKs trupp. Osama Omar Farazj, Daniel Darén, Alexander Niafar och Mohammed (Jalal Weli Weli) har lämnat av olika anledningar och in har man fått Matheus Garcia Fernandes.

Vi kommer att vara på plats och liverapportera lördagens bortamatch mot IF Haga.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!