Topplag väntar Kisa – jagar poäng efter två förluster

Succéstarten har mattats av. Kisa BK har två raka förluster i bagaget och står inför en tuff utmaning på onsdag kväll. "Det har varit lite oroligt med skador och sjukdomar senaste tiden", säger anfallaren Rasmus Bexell inför Eneby borta.

Rasmus Bexells Kisa BK möter Eneby på onsdag.

Rasmus Bexells Kisa BK möter Eneby på onsdag.

Foto: Magnus Strömsten

Fotboll2022-05-24 21:00

Centertanken Bexell är inte orolig, trots Kisas två raka förluster. I fredags föll man med 4–1 hemma mot BK Ljungsbro och åkte på sin första hemmaförlust i division 3 den här säsongen.

– Stämningen är lika bra som vanligt. Nu känns det som att gruppen börjar komma ihop på ett bra sätt också, säger "Ralle" och fortsätter:

– Vi gjorde väl inte en av våra bättre matcher mot Ljungsbro senast. Vi hade många borta, även om man inte ska skylla på det. Det har varit lite oroligt med skador och sjukdomar den senaste tiden.

Till onsdagens bortamatch mot Eneby BK får man tillbaka viktige mittfältaren Laurenzo Larky. Rasmus Bexell, som varit in och ut i KBK:s startelva, känner inte riktigt att han fått ut det han vill av sitt eget spel.

– Det börjar bli bättre. Det som saknas är framför allt tajming och matchform. Just nu är jag inte där jag vill vara, säger han.

Vad tycker du om kvaliteten på lagen i er serie?

 – Jag upplever att många lag spelar mycket långt. Sen finns det väldigt många bra fotbollsspelare. Vi i Kisa vill spela bollen längs backen och när vi väl får till det så ser det jäkligt bra ut. 

Vimmerby Tidning sänder onsdagens match på vår sajt. Sändningen startar klockan 19:20! Observera att vi även sänder matchen mellan seriekonkurrenterna Ljungsbro och Västervik på torsdag, med start 14:50. På söndag blir det ännu mer live-fotboll på sajten, då Kisa spelar borta mot Västervik.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!