Efterlängtad seger för Storebro - bröt förlustsviten mot HM IS

Det har varit en tung period med fyra förluster i rad för Storebro i division 5 Småland nordöstra herr i fotboll.

Storebro IF vann mot HM IS

Fotboll2023-05-26 21:01

Men hemma mot HM IS bröts den tung sviten. Det blev 4-0 (1-0) i matchen på Bruksvallen.

Storebro tog en tidig ledning. Martin Gunnarsson gjorde målet, redan i elfte minuten. Med en halvtimme kvar att spela fick Daniel Abenius träff och ökade ledningen för Storebro.

I 65:e minuten nätade Nimrod Tesfamicael Kibrom, och gjorde 3-0.

Storebro gjorde också 4-0 genom Viktor Ström i 81:a minuten. Det fastställde slutresultatet till 4-0.

Båda lagen har nu en seger och fyra förluster på de senaste fem matcherna, Storebro med 7-10 och HM IS med 6-19 i målskillnad.

Storebro ligger på tionde plats i tabellen efter matchen, medan HM IS ligger sist, på elfte plats.

På fredag 2 juni 19.00 spelar Storebro borta mot Stjärnan, och HM IS hemma mot Ankarsrum.