Emma Sjökvist och Ellen Stejdahl målskyttar när HM IS förlorade

HM IS fick se sig slaget i mötet med Krogstorp på bortaplan i division 4 Hultsfred dam i fotboll, med 3-4 (2-2).

Krokstorps IF (9-man) vann mot HM IS (9-m)

Fotboll2023-05-01 19:51

HM IS:s tränare Stefan Frejd kommenterade matchen:

- Dom tog vara på sina chanser och de vann flera andra bollar men vi gjorde bra kämparinsats ex. Lovisa Nilsson, Emma Sjökvist två mål, Ellen Stejdahl ett mål.

Krogstorp gjorde första målet. Sanna Karlsson Zetterling slog till, redan i 19:e minuten.

Krogstorp gjorde 2-0 i 33:e minuten, när Linnéa Eos hittade rätt.

HM IS reducerade till 2-1 strax före halvtidsvilan, genom Emma Sjökvist.

HM IS kvitterade till 2-2 på stopptid i första halvleken, genom Ellen Stejdahl. Direkt efter pausen gjorde Vilma Karlsson Zetterling mål och gav Krogstorp ledningen på nytt.

Med en dryg halvtimme kvar att spela nätade Vilma Karlsson Zetterling på nytt och ökade ledningen för Krogstorp.

I 66:e minuten nätade Emma Sjökvist ännu en gång, och reducerade åt HM IS. Mer än så blev det dock inte för HM IS.

För Krogstorp gör resultatet att laget nu ligger på femte plats i tabellen, medan HM IS är på sjätte plats.

HM IS tar sig an Rosenfors i nästa match hemma måndag 8 maj 19.00.