En poäng för Horn – Kargbo målskytt

I mittenmötet mellan IFK S/RIF och Horn/Hycklinge fick de båda lagen broderligt dela på poängen. ”Ett rättvist resultat”, säger Horn/Hycklinges tränare Lars Stahlin.

Albert Kargbo gjorde Horn/Hycklinges mål.

FOTBOLL2018-05-26 16:19

Gästande Horn/Hycklinge inledde piggast och skapade en del chanser under första tio minuterna. Men det lilla sista fanns inte riktigt där och istället började IFK S/RIF ta över. Till slut fick hemmalaget också in ett ledningsmål och resultatet i halvtid förblev sedan 1–0.

Till den andra halvleken kom Horn/Hycklinge in med en helt annan attityd. Alla hos gästerna slet nu för varandra och det resulterade till slut i att Albert Kargbo kunde skicka in ett kvitteringsmål med halvtimmen kvar att spela.

– Vi skapar trots allt mycket chanser, men de hade mer boll än oss. En poäng är bättre än ingen och sett över hela matchen var det rättvist, säger Lars Stahlin.

Extra plus får Sonny Eriksson, Pontus Stahlin och Joakim Roos.