Ericsson förlänger med Vimmerby

Redan nu står det klart: Håkan Ericsson fortsätter träna Vimmerbys damer även kommande säsong. Däremot väntar en mindre spelarflykt i höst - då såväl fotbollsgymnasium som au pair-jobb väntar för nyckelspelare. - Det känns väldigt bra, speciellt att få vara med från början den här gången, säger Håkan Ericsson.

Fotboll2009-07-17 06:18

Bara halva säsongen har spelats, men redan nu har Vimmerby IF gjort klart med damtränare för kommande säsong.
Håkan Ericsson får fortsatt förtroende på posten efter en godkänd vårsäsong.
- Det känns skitkul! Jag fortsätter av precis samma anledning som gjorde att jag tog jobbet från första början; att det finns så många unga och utvecklingsbara spelare i klubben, säger Håkan Ericsson.
- Dessutom ska det bli intressant att få vara med från början den här gången och planera träningsscheman och liknande från mitt eget huvud. Förra gången fick jag hoppa in i mitten av januari då allt redan var fixat, fortsätter Ericsson.
Hur tycker du att det har fungerat så här långt?
- Väldigt bra, vi har skapat en härlig stämning i laget och jag trivs kanon med tjejerna. Alla ställer upp på mina idéer och är inte rädda för att säga vad de tycker, så det har varit riktigt kul.
Peter Fjällgård i damkommittén säger så här om kontraktsförlängningen.
- Vi vill ha kontinuitet på den här positionen och är nöjda med det utfall vi har fått med Håkan. Tillsammans får vi nu titta på hur den övriga organisationen ska se ut.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!